Wijzer door informatie!

Het mag duidelijk zijn dat informatie verschaffen de beste manier is om wijzer te worden, het blijkt echter maar al te vaak dat informatie omtrent cannabis niet altijd even duidelijk is.
Mensen informeren, dat moet eerlijk en betrouwbaar zijn, en daarom start wietblog met het plan om informatie te verstrekken in de coffeeshops.

Wietblog.com staat voor eerlijke 1informatie over cannabis, altijd gebaseerd op de wetenschap.
Wij streven er naar om cannabis te normaliseren in plaats van in een duister kamertje te proppen, cannabis als medicijn, daar is waar het om draait.
Wij richten ons op de mensen die overwegen om cannabis als medicijn te gaan gebruiken, maar nog niet zo goed op de hoogte zijn hoe dat allemaal werkt.
Op dit moment zijn we bezig om een duidelijke informatie brochure te maken, waarmee wij hopen de mensen die cannabis overwegen, te informeren en verder te helpen met het medicijn dat cannabis heet.
Het doel is om deze brochure uiteindelijk in de coffeeshops te verspreiden, en later ook bij de huisarts.
Ook willen wij de samenwerking met coffeeshops aangaan om te kijken hoe we de drempel voor de mensen lager kunnen leggen.
Denk hierbij aan een menu-kaart waar duidelijk bij de soortjes staat hoeveel cdb of thc een soortje bevat, of dit soortje een Sativa of Indica is, en vooral welk soortje voor iemand het beste zou kunnen werken.

Meer informatie, volgt snel, maar kunt u niet langer wachten, of wilt u kijken of u ons van dienst kan zijn, mail dan naar casto@wietblog.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA