team tour de achterdeur

Tour de Achterdeur.

Een actie opgezet door cannabis organisatie WeSmoke, PCN, VOC en een aantal Coffeeshops. Ze hebben het idee opgepakt om op de fiets te stappen “Trappen voor bewustwording”, Coffeeshops, blowers of andere cannabisliefhebbers kunnen zich aanmelden om mee te doen aan de Tour de Achterdeur.

De mensen die deze tour organiseren ergeren zich ook mateloos aan het huidige gedoogbeleid en de uitvoering er van. Als cannabis-consument vinden wij het vrij normaal dat als we een coffeeshop binnen lopen, we daar ook wiet kunnen kopen. Maar zo vanzelfsprekend is dit al lang niet meer, shops worden steeds streng en vaker gecontroleerd op allerij onzinnige kromme regels.

Wiet word al geruime tijd verkocht in de coffeeshops onder het gedoogbeleid. een beleid wat zo krom is dat een hoepel er jaloers op zou zijn. dit beleid werkt criminaliteit extra in de hand en het gaat te kosten van de gehele maatschappij. Straatdealers op elke hoek van de straat, in Maastricht is het al een vrij normaal beeld, onveilige kwekerijen worden er dagelijk opgerold, vervuilde wiet word regelmatig aangeboden aan coffeeshop eigenaars. enz. enz.  Via Tour de Achterdeur willen de organisatoren hier dus serieus aandacht voor vragen.

https://www.youtube.com/watch?v=WkDZoEw-RJw#t=22

Dit is ook de reden waarom ze voor dat de volgende Tweede Kamerverkiezingen weer worden gehouden (hopen dat het kabinet snel valt)  een tour van meer dan 500 kilometer willen gaan rijden om zo op het eindpunt. Het Binnenhof in Den Haag  het parlement oproepen om verantwoording te nemen voor dit wanbeleid.

Een andere gedachte achter deze Tour is de mensen bewust te maken van de politieke keuze die ze maken, door wel of niet te gaan stemmen. Door op te roepen vooral nu wel te gaan stemmen en dan wel op een cannabis vriendelijke partij hopen ze van de Tour de Achterdeur dat het volgende cabinet een stuk verstandiger en soepeler met onze plant om zal gaan.

Tour de Achterdeur zoekt nog deelnemers, en sponsors…

Het enige wat de sponsor(coffeeshop) hoeft te doen, is zorgen dat er 2 klanten of werknemers mee willen doen aan deze tour, een vergoeding voor de wielrenners pakken, en eventueel overige vervoers- en verblijfs- kosten te verzorgen.

One thought on “Tour de Achterdeur.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA